Industrie

ALS HET BETROUWBAAR &

ONDERHOUDSVRIJ

MOET ZIJN

Industrie

Water in industriële toepassingen.

Een wereld zonder water is ondenkbaar. Toch staan we er vrijwel nooit bij stil in hoeveel processen en toepassingen water een hoofdrol speelt. Als warmtebron, koelbron, als grondstof, om te steriliseren en te reinigen. Kortom, een oneindig aantal toepassingen. En elke toepassing stelt eigen en unieke eisen aan de hoeveelheid water én de waterkwaliteit.

Bij Omniplast hebben we de ervaring om de juiste kunststof leiding-oplossing te ontwikkelen voor de aanvoer- en afvoer van water. Rekening houdend met de gevraagde waterhoeveelheid, de waterdruk, de temperatuur en chemische toevoegingen. Voor elke projectvraag hebben wij de juiste oplossing.

 

 

Omniplast producten voor de industrie

Kunststof leidingen vormen een belangrijk zenuwstelsel in vele industriële omgevingen. Voor het transport van water en vloeistoffen en voor koelen en verwarmen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn daarbij van groot belang.

Voor het veilig transporteren van water en vloeistoffen onder hoge druk biedt Omniplast een breed aanbod aan kunststofleidingen en hulpstukken. Zowel KIWA keur als Irrigatie kwaliteit buizen garanderen een lange en onderhoudsvrije levensduur.

Bij Omniplast ontwikkelen we een keur aan kunststof leidingen. Drukleidingen, afvoerleidingen, transportleidingen en een groot scala aan hulpstukken. Voor een groot aantal toepassingen. Van transport tot bescherming.

 

 

Enkele van onze projecten

Project
In Vlaardingen is met behulp van drijvende buizen een wandelpad aangelegd.
Nieuws
Voor de kassenbouw is kunststof een belangrijke component. Kunststof leidingen worden niet alleen toegepast voor de watertoevoer en afvoer naar de tuinbouwkassen, maar worden ook gebruikt voor de beregening en voeding van de gewassen.
Daagt u ons uit?
Heeft u een project waarbij wij onze meerwaarde kunnen laten zien? We denken graag met u mee om te laten zien hoe veelzijdig onze producten inzetbaar zijn.
Hoe kunnen we u helpen?
Vraag het Thomas Verleg
Account Manager

Andere markten

In de agrarische wereld wordt gevraagd om rechttoe rechtaan oplossingen. Degelijk en betrouwbaar. Voor beregening, watertoevoer en voertransport.

De glastuinbouw is uitgegroeid tot de hogeschool van watermanagement. Slimme oplossingen dragen bij aan optimale beregening en het efficiënt transport van water en warmte.

Irrigatie en waterbehandeling is actueler dan ooit. In Nederland zijn we er meesters in. Van het afvoeren van overtollig water tot en met de toevoer van water tijdens droogte.

Waterbehandeling is de garantie van kwalitatief water wanneer dat nodig is. Van veilig drinkwater voor mens en dier tot en met het gebruik in complexe processen.

Filtratie is van belang wanneer onzuivere stoffen en bestanddelen gescheiden dienen te worden in water en andere vloeistoffen. Dat vraagt om veilige systemen.

Projecten in grond-, weg- en waterbouw vragen om leidingen die bescherming bieden aan water, energie en elektra. Sterk, flexibel, betrouwbaar en bestand tegen invloeden van buitenaf.

De aanvoer van water, elektra en warmte energie vraagt om leidingen die bestand zijn tegen een stootje. Veiligheid en duurzaamheid is dan van het grootste belang.