Legal notice

Door gebruik te maken van de website van Omniplast B.V. gaat u akkoord met de onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Hoewel bij het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, kan niet worden ingestaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. Omniplast B.V. aanvaart dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie op deze website.

De websites van derden die via hyperlinks op deze website worden bereikt worden niet door ons gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Omniplast B.V. aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Alle intellectuele eigendomsrechten van de via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal, en logo’s) berusten bij Omniplast B.V.. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden en op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Omniplast B.V.. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk en niet-commercieel gebruik.