Filtratie

Wanneer

het gaat

om veiligheid

Filtratie

Altijd de juiste hoeveelheid.

Van proceswater voor industriële toepassingen tot drinkwater en van koelvloeistoffen tot ultrapuur water. De optimale vloeistofkwaliteit kan alleen maar gegarandeerd worden door inzet van de juiste filtratie. Echter, goede filtratie is alleen maar haalbaar bij goed en gecontroleerd transport van water en vloeistoffen.

Omniplast is specialist voor het ontwikkelen en produceren van kunststof leidingen voor het transporteren van water en andere vloeistoffen. In uiteenlopende diameters, bestand tegen chemische invloeden, met een variatie aan koppelingen en verbindingsstukken. En, hebben we het niet in ons standaard assortiment? Dan kan het ontwikkeld worden.

 

 

Omniplast producten voor filtratie

Voor het veilig transporteren van water en vloeistoffen onder hoge druk biedt Omniplast een breed aanbod aan kunststofleidingen en hulpstukken. Zowel KIWA keur als Irrigatie kwaliteit buizen garanderen een lange en onderhoudsvrije levensduur.

Bij Omniplast ontwikkelen we een keur aan kunststof leidingen. Drukleidingen, afvoerleidingen, transportleidingen en een groot scala aan hulpstukken. Voor een groot aantal toepassingen. Van transport tot bescherming.

Verbindingen zijn essentieel. Voor afvoerleidingen, maar vooral ook voor drukleidingen. Omniplast biedt hulpstukken in een variatie aan diameters en hoeken. Voor elk wenselijke verbindingsoplossing. Duurzaam, zeker en veilig.

 

 

Enkele van onze projecten

Project
In Vlaardingen is met behulp van drijvende buizen een wandelpad aangelegd.
Nieuws
Voor de kassenbouw is kunststof een belangrijke component. Kunststof leidingen worden niet alleen toegepast voor de watertoevoer en afvoer naar de tuinbouwkassen, maar worden ook gebruikt voor de beregening en voeding van de gewassen.
Daagt u ons uit?
Heeft u een project waarbij wij onze meerwaarde kunnen laten zien? We denken graag met u mee om te laten zien hoe veelzijdig onze producten inzetbaar zijn.
Hoe kunnen we u helpen?
Dennis vd Wal
Vraag het Dennis van de Wal
Commercial Director

Andere markten

In de agrarische wereld wordt gevraagd om rechttoe rechtaan oplossingen. Degelijk en betrouwbaar. Voor beregening, watertoevoer en voertransport.

De glastuinbouw is uitgegroeid tot de hogeschool van watermanagement. Slimme oplossingen dragen bij aan optimale beregening en het efficiënt transport van water en warmte.

Irrigatie en waterbehandeling is actueler dan ooit. In Nederland zijn we er meesters in. Van het afvoeren van overtollig water tot en met de toevoer van water tijdens droogte.

Waterbehandeling is de garantie van kwalitatief water wanneer dat nodig is. Van veilig drinkwater voor mens en dier tot en met het gebruik in complexe processen.

Ook in de industrie wordt gevraagd om betrouwbare en onderhoudsvrije leidingen. Voor uiteenlopend processen en voor uiteenlopende productiebewerkingen.

Projecten in grond-, weg- en waterbouw vragen om leidingen die bescherming bieden aan water, energie en elektra. Sterk, flexibel, betrouwbaar en bestand tegen invloeden van buitenaf.

De aanvoer van water, elektra en warmte energie vraagt om leidingen die bestand zijn tegen een stootje. Veiligheid en duurzaamheid is dan van het grootste belang.