Glastuinbouw

ALS ELKE

WATERDRUPPEL

TELT

Glastuinbouw

Glastuinbouw innoveert. Omniplast innoveert mee.

De glastuinbouw staat voor grote uitdagingen. Emissiebeperkingen? Kringloopbestendig telen? Water-efficiency? Het zijn onderwerpen die hoog op de agenda staan. De rol van water neemt daarbij een prominente plaats in. Het beperken van verdamping en het slimmer beregenen van water, zijn daarvan voorbeelden.

Bij Omniplast denken we mee hoe we het transport en de verspreiding van water slimmer kunnen aanpakken. Dat doen we door middel van vernieuwende leidingsystemen waarmee water nauwkeuriger op de juiste plekken komt en de waterhoeveelheid preciezer geregeld kan worden voor een optimale watergift.

 

 

Omniplast producten voor de glastuinbouw

Voor het veilig transporteren van water en vloeistoffen onder hoge druk biedt Omniplast een breed aanbod aan kunststofleidingen en hulpstukken. Zowel KIWA keur als Irrigatie kwaliteit buizen garanderen een lange en onderhoudsvrije levensduur.

Voor het afvoeren van water biedt Omniplast een breed aanbod aan afvoerleidingen en bijpassende hulpstukken. Vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen met een KOMO keurmerk en DUBO certificaat voor een lange en onderhoudsvrije levensduur.

Verbindingen zijn essentieel. Voor afvoerleidingen, maar vooral ook voor drukleidingen. Omniplast biedt hulpstukken in een variatie aan diameters en hoeken. Voor elk wenselijke verbindingsoplossing. Duurzaam, zeker en veilig.

 

 

Enkele van onze projecten

Project
In Vlaardingen is met behulp van drijvende buizen een wandelpad aangelegd.
Nieuws
Voor de kassenbouw is kunststof een belangrijke component. Kunststof leidingen worden niet alleen toegepast voor de watertoevoer en afvoer naar de tuinbouwkassen, maar worden ook gebruikt voor de beregening en voeding van de gewassen.
Daagt u ons uit?
Heeft u een project waarbij wij onze meerwaarde kunnen laten zien? We denken graag met u mee om te laten zien hoe veelzijdig onze producten inzetbaar zijn.
Hoe kunnen we u helpen?
Dennis vd Wal
Vraag het Dennis van de Wal
Commercial Director

Andere markten

In de agrarische wereld wordt gevraagd om rechttoe rechtaan oplossingen. Degelijk en betrouwbaar. Voor beregening, watertoevoer en voertransport.

Irrigatie en waterbehandeling is actueler dan ooit. In Nederland zijn we er meesters in. Van het afvoeren van overtollig water tot en met de toevoer van water tijdens droogte.

Waterbehandeling is de garantie van kwalitatief water wanneer dat nodig is. Van veilig drinkwater voor mens en dier tot en met het gebruik in complexe processen.

Ook in de industrie wordt gevraagd om betrouwbare en onderhoudsvrije leidingen. Voor uiteenlopend processen en voor uiteenlopende productiebewerkingen.

Filtratie is van belang wanneer onzuivere stoffen en bestanddelen gescheiden dienen te worden in water en andere vloeistoffen. Dat vraagt om veilige systemen.

Projecten in grond-, weg- en waterbouw vragen om leidingen die bescherming bieden aan water, energie en elektra. Sterk, flexibel, betrouwbaar en bestand tegen invloeden van buitenaf.

De aanvoer van water, elektra en warmte energie vraagt om leidingen die bestand zijn tegen een stootje. Veiligheid en duurzaamheid is dan van het grootste belang.