Omniplast steekt ook de wagens in het nieuw.

Nieuw logo nu ook op de wagens.

Tegenwoordig is branding alles. Het is het gezicht dat een bedrijf vertegenwoordigt en zijn waarden, identiteit en ambities samenvat. Ook wij als Omniplast gaan hierin mee. In december introduceerden wij ons nieuw logo, beeldmerk en pay-off #Making Progress. En nu maken we verdere voortgang hierin door de introductie van onze nieuwe logo’s op vrachtwagens.

De kracht van eerste indrukken

Een ontroerend verhaal

Elk logo heeft een verhaal te vertellen. Bij Omniplast is dat ook zo. Ons logo vertelt het verhaal dat de reis en ambities van Omniplast samenvat. Ons nieuwe logo op vrachtwagens versterkt dit verhaal en verandert elke vrachtwagen in een rijdend verhalenboek. Het boek vertelt een innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid. Ons nieuwe logo is dus een visueel signaal dat nieuwsgierigheid opwekt en een indruk achterlaat bij degenen die het tegenkomen.

Making Progress voor de toekomst

De weg die voor ons ligt, is geplaveid met eindeloze mogelijkheden, en een nieuw logo op vrachtwagens is een spannende manier om ze te omarmen. Terwijl we deze weg verkennen, voegen we niet alleen een nieuwe laag verf toe; we stellen hun reis opnieuw voor, hernieuwen onze toewijding aan ons merkverhaal en laten een onuitwisbare indruk achter op de snelwegen en zijwegen die onze wagens doorkruisen. Houd dus onze nieuwe logo’s op vrachtwagens in de gaten. Samen gaan we ervoor; Making Progress voor de toekomst.

Thema's

Duurzaamheid

Pay-off

Making Progress

Heeft u ook een uitdaging voor ons?
Neem contact met ons op.
+31 (0) 413 - 380 800info.veghel@omniplast-group.com

Toegepaste producten

Markt

Ook in de industrie wordt gevraagd om betrouwbare en onderhoudsvrije leidingen. Voor uiteenlopend processen en voor uiteenlopende productiebewerkingen.