Bedrijfsteams Omniplast bij Vestingloop ‘s-Hertogenbosch

Bedrijfsteams Omniplast bij Vestingloop ‘s-Hertogenbosch

Het jaarlijkse hardloopevenement Vestingloop in ’s-Hertogenbosch vond afgelopen zondag 26 mei plaats. Twee enthousiaste teams van Omniplast namen deel aan dit evenement. Medewerkers van verschillende afdelingen kwamen samen om hun sportieve vaardigheden te tonen en hun bedrijf te vertegenwoordigen in deze populaire wedstrijd. Zowel op de 5 kilometer run als op de 10 kilometer run was Omniplast van de partij.

Een Gezonde Uitdaging

Deze dag stond lang omcirkeld bij de lopers en supporters. Veel voorbereidingen met goed geplande trainingsschema’s en een gezonde rivaliteit tussen de lopers. De groep bestond uit een mix van ervaren hardlopers en enthousiaste beginners, allemaal verenigd door hun gemeenschappelijke doel om fit te blijven en de teamgeest te versterken.

De Dag van de Race

Op de dag van de wedstrijd verzamelden de teamleden zich in de middag bij de startlijn, gekleed in hun speciaal ontworpen bedrijfsshirts. De sfeer was vol opwinding en anticipatie.
Als eerste mocht het team van de 5 kilometer hun wedstrijd beginnen. Toen het startschot klonk, begonnen de lopers vol enthousiasme aan hun wedstrijd. Een kleine 45 minuten later was het ook de beurt aan het andere team. Onderweg werden ze aangemoedigd door toeschouwers wat een extra boost gaf om door te zetten.

Resultaten en Prestaties

De teams leverden indrukwekkende prestaties af. Verschillende medewerkers wisten persoonlijke records te verbreken en de teamgeest was voelbaar sterk. Het 10 kilometer team is uiteindelijk in de top 10 van alle teams geëindigd en ons 5 kilometer team heeft een zeer verdienstelijke 30e plaats weten te bemachtigen. Met zijn allen waren ze goed voor een afstand van ruim 75 kilometer.
Na de race kwamen de teamleden samen voor een lekker verfrissend drankje. Er werd nagepraat over de race, successen werden gevierd en plannen werden gesmeed voor toekomstige evenementen.

Een stevige wandeling

Naast onze hardloopteams hadden we ook een wandelaar die deelnam aan het evenement. Onze Maarten van de afdeling expeditie was al vroeg uit de veren om 25 (!) kilometer door ’s-Hertogenbosch en omgeving af te leggen. Met een grote lach op zijn gezicht, en zonder blaren, heeft ook hij de finish op de parade in ’s-Hertogenbosch bereikt.

Thema's

Gezondheid

Vestingloop

Making Progress

Heeft u ook een uitdaging voor ons?
Neem contact met ons op.
+31 (0) 413 - 380 800info.veghel@omniplast-group.com

Toegepaste producten

Markt

Ook in de industrie wordt gevraagd om betrouwbare en onderhoudsvrije leidingen. Voor uiteenlopend processen en voor uiteenlopende productiebewerkingen.